Over mij

Ik ben Monique van Geloof, kom van oorsprong uit Brabant maar woon vanaf 2010 samen met mijn partner en kinderen in Maassluis.

In 2008 ben ik gestart met de opleiding kraamverzorgende en heb bij 2 grote kraamzorgorganisaties gewerkt waar ik veel mooie ervaringen heb opgedaan. Sinds 1 juli 2017 werk ik als zelfstandige omdat ik zo meer flexibel kan zijn en de zorg zelf kan afmaken, zonder aflos van een collega.

Ik ben makkelijk in de omgang en probeer er altijd een ontspannende, gezellige en leerzame kraamtijd van te maken. Ik ben niet bang van huisdieren en vind het geen probleem om de hond uit te laten, een boodschapje te doen of om een maaltijd te verzorgen. Alles is bespreekbaar en maak daar ook altijd duidelijke afspraken over zodat jullie van te voren weten wat jullie van mij kunnen verwachten.

Opleidingen

Ik ben in het bezit van een diploma kraamverzorgende en ben geregistreerd bij het Kennis centrum Kraamzorg. Hieronder een aantal van mijn scholingen die ik gevolgd heb.

Basis en verdieping borstvoeding, EHBO (Oranje Kruis gecertificeerd) inclusief reanimatie baby, kinderen en volwassenen. Acute verloskunde (bevallingen), Vroeg signalering, Kramen bij verschillende culturen en Shaken baby syndroom.

Ik wens jullie nog een hele fijne zwangerschap toe en hopelijk tot ziens.

Vriendelijke groeten,
Monique van Geloof